Opslagruimte verhuisdozen Bedrijfsruimte Deventer

Contact
Location DEVENTER, Overijssel
Report Abuse
Opslagruimte  verhuisdozen  Bedrijfsruimte  Deventer - Photo

Opslagruimte verhuisdozen Bedrijfsruimte Deventer - Salland Storage biedt Goedkope Particuliere en Zakelijke Opslagruimte Huren Deventer Arnhem Apeldoorn. Bij bieden wij assortiment eigen producten aan tegen de scherpste prijzen in Deventer, verhuisdozen, tape, noppenfolie en meer. Een pak van 15 stuks verhuisdozen voor Ä 22,50. Iedereen heeft ze nodig voor een succesvolle en veilige verhuizing: verhuisdozen en aanverwante verhuisgoederen Contact salland Storage in Deventer.

Onze verhuisdozen hebben een ontwerp dat speciaal is afgestemd op opslag. De wanden zijn dubbel uitgevoerd, zodat ook bij langdurige opslag de dozen niet gaan inzakken.

Salland Storage biedt Veilig, goedkoop en met maximale flexibiliteit Bedrijfsruimte in Deventer. Speciaal voor ondernemers hebben wij maatoplossingen voor het opslaan van uw bedrijfsvoorraad. Desgewenst kan dit met 24-uurs toegang worden geregeld. Salland Storage Deventer biedt u deze plaats voor archiefopslag wel. Door uw administratie efficiŽnt te verpakken en als archiefopslag in onze stellingen te plaatsen, kunnen wij hiervoor zeer scherpe tarieven bieden.

>> Similar ads Opslagruimte verhuisdozen Bedrijfsruimte Deventer <<

Services in Deventer > Other Services in Deventer > Opslagruimte verhuisdozen Bedrijfsruimte Deventer


Post#83650890


Contact